25. elokuuta 2015

VIELÄ PÄRNUSTA

Kukkuu! Onko siellä enää ketään? :* Elokuu. Mitä hurjaa vauhtia se on oikeasti mennyt eteenpäin. Viikonloppuna me käytiin pikavisiitillä Porvoossa. Pakattiin osa Karoliinan tavaroista autoon ja suunnattiin takaisin Joensuuhun. Vihdoin se pitkään odotettu ystävän paluu takaisin tänne koitti! Nyt vietellään viikon ajan yhteiseloa täällä meillä. Mun päivät ovat muuten viime aikoina menneet oikeasti vain töiden parissa, milloin on iltaisin Oriflamea ja tietysti se leipätyö. Toisaalta en valita, se vain on sitten pois kaikesta muusta tekemisestä. 

Palataanpas näin ilmeisesti viimeisen hellepäivän kunniaksi vielä reilut kuukauden takaiseen Pärnun reissuun! Viimeisenä päivänä saatiin oikeasti nauttia useamman tunnin ajan siniseltä taivaalta paistavasta auringosta ennen kuin illaksi taivaan valtasi taas hiukan tummemmat pilvet, jotka tihkuttivat vettä aina silloin tällöin.

Kaikki mitä tarvitaan onnistuneeseen rantapäivään. Vuokrattiin viime kesäiseen tapaan aurinkotuolit, joissa vain on niin kiva maata pelkän pyyhkeen sijaan. Kävin myös uimassa! Merivesi oli hurjan lämmintä, siellä olisi voinut kellua tovin jos toisenkin, mutta koska tummat pilvet uhkaavasti lähestyivät päätettiin lähteä hotellille vaihtamaan vaatteet ja sen jälkeen vielä pyörimään keskustaan.

Mahat täynnä oli kiva jatkaa aallonmurtajalle, josta jo viimeisimmässä reissupostauksessa höpöttelinkin. Viimeinen ilta on jollain tapaa aina haikea, vaikka kotiinkin on yllättävän kiva tulla. Mutta muistan tunteneeni tietynlaista reissukaipuuta jo ennen kuin edes olimme lähteneet ajamaan kohti Tallinnaa. Pärnu on kaunis kaupunki ja siellä kyllä viihtyy niin hyvin - ainakin meikäläinen! 

Seuraavaksi reissupostaukset jatkuu Tampereen viikonloppureissulla, sitten kun saan vain kuvat valmiiksi! Myös muutamia postaustoiveita on tulossa heti kun vain aika antaa periksi :) Nyt me suunnataan tyttöporukalla iltalenkille, tsauu!

4 kommenttia:

  1. Ihania reissukuvia ♥ kiva aina palata menneisiin kuviin ja nautiskella niiden välityksellä mukavasti reissusta :)

    VastaaPoista
  2. Näistä kuvista välittyy kyllä niin ihana reissufiilis!♥ :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥