1. marraskuuta 2015

THE WEEKEND

Ihanaa sunnuntaita! Voi kuinka rentouttava ja tapahtumarikas viikonloppu mulla onkaan ollut. Tai oikeastaan se totaalinen rentoilu tulee vasta tämän päivän aikana, sillä vaikka matkustaminen on tosi kivaa niin on se myös hurjan rankkaa. Perjantaina aamupäivästä lähdimme ajamaan kohti Helsinkiä ja Radisson Blu Royal hotellia. Oltiin sen verran ajoissa perillä, jotta meillä oli hyvin aikaa kierrellä Kampissa ja rentoutua hotellilla hyvän ruuan parissa! 

Hotellihuone oli kauniin pelkistetty ja viihtyisä. Olisihan tuolla viihtynyt pidemmänkin aikaa, mutta nyt tällä kertaa yksi yö oli riittävä. Illalla tosiaan pyörähdimme Kampissa. Kauppojahan olisi ollut joka lähtöön, mutta jotenkaan ei ollut fiilistä shoppailla. En tiedä vaikuttiko se ihmispaljous vai se, etten keksinyt mitä tarvitsisin :D No ihan hyvä, rahat säästyivät ja nyt mulla onkin aivan jäätävä kamerakuume! Kauppakeskuksessa pyörimisen jälkeen menimme syömään hotellin yhteydessä olevaan Grill It! -ravintolaan. 

Päädyin ylikypsään possuun ja parmesaanilla kuorrutettuihin lohkoperunoihin, kun taas poikaystävän lautaselle tuli burgeri ateria. Mahat täynnä olikin hyvä jatkaa suihkun kautta nukkumaan ja valmistautumaan lauantaiseen Indiedaysin Blogger's Inspiration Day'hin! Postaan kuitenkin erikseen tapahtumasta vielä, sillä odottelen lisää kuvia muiden kameroista. :) Tapahtuman jälkeen lähdimme ajamaan suoraan kohti kotia. Fiilistelimme illalla vielä Vain Elämää -jakson. Ihanat VilleGalle ja Sanni!

Miten teillä on viikonloppu sujunut? <3

4 kommenttia:

 1. ihana postaus! :) oi namiiii noita ruokia ♥ ja hei määä laittelen sulle kuvia viimestään huomenna, muistuttele jos ei kuulu :'D ja jos sulla on jotain kivoja kuvia esim meistä, niin laittele kans ihmeessä :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei joo! miekin voisin huomenna yrittää laittaa siulle jos tuolta jotain löytyy, vähän kehnokuvasaldo kamerassa, puhelimessa ois kyllä ;)

   Poista
 2. Heiii, lisääppä mut facebookissa kaveriks (Emilia Hiltunen) nii voin kans lähetellä jotaki kuvia :D Vitsi että toi sänky näyttää niin pehmeelle 8) Ja nam mitä ruokia!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiij mie lisäsin just :) kiitoos ihana Emilia ♡

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥