22. joulukuuta 2015

22. LUUKKU - JOULUAATON ASUINSPISTÄ

Meillä pukeudutaan jouluna mahdollisimman rennosti. Mikäli vain mahdollista niin päivä olisi kiva viettää yöpuvussa, mutta nykyään, kun me käydään niin useassa paikassa aattona, ettei yökkärissä matkustelu ja hengailu oikein houkuta on syntynyt tietynlainen välimuoto juhlavalle pukeutumiselle ja yökkärilöhöilyasulle. Tässäpä siis teille asuinspistä jouluksi niin kotiasulle, juhlavalle pukeutumiselle ja sille mun käyttämälle välimuodolle! :)


nightwear
Nyt aloin haaveilla villaleggingseistä :D Miten ihanat ne oiskaan ja mukavuus ennen kaikkea! Tässä asussa voisin kyllä ihan hyvin viettääkin aaton, vaikka useammassa paikassa käydäänkin. Pidempi collegepusero tai vastaava paita villaleggingsien kaveriksi ja vähän jouluista fiilistä tonttuhatulla ja punaisilla kynsillä!


partywear

Musta ois ihanaa pukeutua aattona hienosti. Jopa näinkin juhlavasti kuin mitä tähän kollaasiin kokosin. Jokin joulunpunainen mekko yhdistettynä kultaisiin ja mustiin asusteisiin. Oi, että joku joulu me vielä pukeudutaan näin ja panostetaan kaikkeen kattauksesta lähtien!


homewearTässäpä asu, jonka tyyppistä mun päältä yleensä aattona löytyy. Jotain tyttömäistä, mutta silti jouluista ja rentoa. En ole vielä päättänyt mitä aion tänä vuonna päälleni pukea, mutta tuollainen kellohelmainen hame kyllä näyttäisi kivalta!

Joko te ootte päättäneet jouluaaton asun? :) Pukeudutteko ylipäätään juhlavasti vai rentoihin kotiasuihin?

9 kommenttia:

 1. Mie tykkään pukeutua aina suhteellisen juhlavasti, mutta rentoudestakaan ei ole haittaa :) tähän tarkoitukseen miulla on ihana joulunpunainen trikoomekko erikoisemmalla kauluksella: juhlavaa mutta mukavaa :) Toisinaan laitan hiukset ja toisinaan laitan tonttulakin päähän koko päiväksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta sun asuvalinta tälle joululle! :) tonttulakki tuo kivaa fiilistä! :)

   Poista
 2. Mie tykkään pukeutua aina suhteellisen juhlavasti, mutta rentoudestakaan ei ole haittaa :) tähän tarkoitukseen miulla on ihana joulunpunainen trikoomekko erikoisemmalla kauluksella: juhlavaa mutta mukavaa :) Toisinaan laitan hiukset ja toisinaan laitan tonttulakin päähän koko päiväksi :D

  VastaaPoista
 3. tosi kivoja kollaaseja, voisin hyvin laittaa kaikki noista itsekin päälleni! :) varsinkin tuo keskimmäinen on aivan ihana! ♥ mulla ei oo aaton asu vielä selvillä, mutta yleensä se vaihtuu päivän aikana joulusaunan jälkeen. yleensä kun käydään naapurissa kylässä, moottorikelkka-ajelulla, ja hautuumaalla, niin joutuu väkisinkin vaihtamaan asua välissä :-D illaksi sitten jotain rentoa ja kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, toisaalta varmasti kiva vaihtaakin asua välissä! :) Joka tilanteeseen ja menoon omansa :)

   Poista
 4. Ihania kollaaseja oot kasannut! Mä tykkän yleensä pukeutua vähän juhlavammin. Tänä vuonna rento look on alkanut kiehtoa, ehkä saan jotain sellaista aatoksi ylleni. Hahah mulla ei yleensä ole mitään asukriisiä jouluna mutta nyt alkoi sellainen tulla:'D Tuo ykkösasu miellyttäis mua nyt eniten, kun tosiaan rentoa haluaisin ylleni pistää. Tuollaisia yköskollaasin housuja oon halunnut pitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäilet! <3 ihanaa, että joku myös haluaa ykköskollaasin pöksyt :D

   Poista
 5. Tosi kivan näköisiä molemmat kollaasit, tykkään :) jouluaattona on kiva pukeutua rennosti mutta juhlavasti :) tämän joulun aattoasuna toimii täällä ainakin hopeinen neulemekko ♡ Ihanaa joulua sinne ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vau, kuulostaa tosi kivalta hopeinen neulemekko! innolla ootan asukuvia siitä ;)

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥