9. joulukuuta 2015

9. LUUKKU - ALEKOODI JOENSUUN TIMANTTISILLE


Joulukalenterin yhdeksännestä luukusta löytyy pientä kivaa teille Joensuulaisille blogini lukijoille ja teille lukijoille, jotka ootte tulossa pyörähtämään Joensuussa vielä tämän kuukauden aikana! ;) Nyt jos joululahjahankinnat ovat vielä vaiheessa, tai haaveilette itsellenne jostain kivasta uudesta korusta tai rannekellosta, niin kannattaa suunnata Joensuun Timanttisille, joko Voimatielle Prismaan tai Kauppakadulle keskustan liikkeeseen. Saatte -20% normaalihintaisista tuotteista (muutamia hyväntekeväisyyskoruja lukuunottamatta) sanoessanne ostotilanteessa koodin PIKKUJOULU15! Koodi voimassa siis Joensuun molemmissa Timanttiset -liikkeissä joulukuun loppuun saakka (31.12.2015).

Kävin pyörähtämässä Timanttisilla ja nappailin ihanan Tiian avulla muutamia kuvia lahjaideoista, jotka itse voisin pukinkonttiin hommata. Ylimmässä kuvassa ehdoton ykkönen: Daniel Wellingtonin rannekello! Suloinen lahjapakkaus sisältää kauniin DW -rannekello setin, johon kuuluu niin nahka- kuin kangasranneke kellotauluineen. Timanttisille on myös tullut uusia maitosuklaan värisiä Daniel Wellington -koteloita, joka on mun mielestä kiva lisä lahjaan!

Miettiessäni lahjaa miespuoleiselle, mun suosikiksi nousi ehdottomasti Kalevala Korun Teemu Selänne -hopeakaulaketju, jonka K8SI -riipuksen toisella puolella on Teemu Selänteen nimmari! ;) Voisin olettaa, että hyvinkin moni mies/poika pitäisi tätä kaulaketjua kaulassaan mielellään.


Viimeisenä muttei suinkaan yhtään sen vähäisimpänä mun ehdoton lemppari omastakin koruvalikoimasta: Pandora! Nyt myös uutuutena tämä ihanalla timanttilukolla varustettu rannekoru, johon ihastuin täysin. Uusi hela on kaunis idea lahjaksi jo rannekorun omistavalle, helalla voi olla nimittäin paljonkin tunnearvoa antajalle sekä saajalle!

Yhteistyössä: Timanttiset Joensuu

4 kommenttia:

 1. Anonyymi9/12/15

  Hei paljon toi DWn kellopakkaus maksoi timanttisilla? Se on ihan rakkautta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa oleva ruusukultaisella kellotaululla on hinnaltaan 169e :)

   Poista
 2. Oih tuo Pandora! ♥ Mukava pikku ylläri Joensuulaisille täällä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥