12. joulukuuta 2015

KAHVIHETKI

Heipat lauantaihin! Mulla on ollut ihan superkiireinen viikko ja oon niin onnellinen nyt että on lauantai eikä tämän päivän kohdalla ole yhtään minkäänlaista kalenterimerkintää. Tällä viikolla on tullut juostua niin ripsihuollossa kuin kampaajallakin, synttärijuhlissa kuin Oriflamellakin. Oon pyhittänyt tämän päivän päiväunille ja kotona löhöämiselle, mietin kyllä myös piparitalon väsäämistä, mutta toistaiseksi oon lykännyt sitä vielä. :')

Käytiin tällä viikolla Jennin kanssa kahvilla Taitokorttelin kahviossa, jossa kumpikaan ei ollut ennen käynyt! Viime aikoina on tuntunut, että Joensuun kahvila-valikoima on melko suppea, ja ne suosituimmat ovat aina täynnä. Taitokorttelin kahvio kuitenkin yllätti positiivisesti niin herkuillaan kuin myös rauhallisella tunnelmallaan!

 paita - Cubus / neuletakki ja farkut - Vila / laukku - H&MMitä teille kuuluu? <3

7 kommenttia:

 1. toi kahvila oli kyllä hirmu kiva ♥ ja seura parasta! :* tolla sun uudella kameralla saa kyllä ihan mielettömän hyviä kuvia!!

  VastaaPoista
 2. En oo kuullutkaan tuosta kahvilasta! Oliko hinta-laatu -suhde kohdallaan? :) Täytyy ehkä itsekin käydä joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut miekään, sattumalta pongattiin kyltit! Oli kyllä, meidän nuo herkut maksoi yhteensä noin 11€ ja oli kyllä hyvää :)

   Poista
 3. En oo kuullutkaan tuosta kahvilasta! Oliko hinta-laatu -suhde kohdallaan? :) Täytyy ehkä itsekin käydä joskus!

  VastaaPoista
 4. Teidän kahvihetki kuulostaa todella ihanalta ♥ Ja tuo croisant näyttää herkulliselta, ois aamupalan aika vissiin:D Komppaan Jenniä, upeita kuvia saa tolla sun uutukaisella kameralla. Kamerakuumeeni sen kun kasvaa.:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata, ihana oot :) ♡ ounou, sun varmaan täytyy kamerakaupoille suunnata ;)

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥