21. huhtikuuta 2016

eleosta elinvoimaa hiuksille

Mulla on ollut jo pidemmän aikaa mielessä esitellä teille jo monen kuukauden ajan käytössä olleet hiustenhoitotuotteet Eleo-sarjasta. Mulla on käytössä koko sarja, johon siis kuuluu shampoo, hoitoaine, hiusnaamio ja hiusöljy. Näissä tuotteissa yhdistyy ylellisyys ja toimivuus, mitkä molemmat ovat mulle tärkeitä ominaisuuksia hiustuotteita valitessa. Mun hiukset ovat lättänät, valuvat päätä pitkin, tyvi rasvoittuu helposti, latva takkuaa - jos ei ole hyvät tuotteet käytössä.

Eleo -sarjan tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille, paitsi hiusöljystä on saatavilla kaksi versiota: korjaava ja silottava. Mulla itsellä on käytössä korjaava, joka soveltuu hyvin värikäsitellyille hiuksille. Kun taas silottava enemmän karheille ja pörröisille hiuksille.

Sarjan kaikki tuotteet sisältävät arganöljyä, ruusuöljyä, takiaista ja linoleenihappoa, joiden tuoksut tekevät tuotteista todella ylellisen oloiset. Ja ennen kaikkea hoitavat, jättämättä hiuksia siltikään raskaiksi tai päätä myöten valuviksi.

Shampoo lupaa tehdä hiuksista elinvoimaisen kiiltävät ja ihanan tuoksuiset, kun taas hoitoaine lupaa hiuksista helposti käsiteltävät. Allekirjoitan molemmat. En yleensä harjaa hiuksia suihkun jälkeen vaan annan niiden kuivaa lähes täysin ennen ensimmäistäkään harjan vetoa, sillä hiukset eivät jää takkuisiksi pesun jälkeen, vaikka niitä pyörittelisi pyyhkeen sisällä. Ja itseasiassa viimeisimmällä kampaajakäynnillä tehtiin mun hiuksiin vaalennuspesu, josta ilmeisemmin latvat eivät oikein tykänneet ja olivat vähän takkuisen karheat ja kampa ei meinannut kulkea sopuisasti läpi koko pituutta. Meni alle viikko, kun hiukset olivat taas ne normaalit itsensä, ei takkuja edes latvoissa. Toki tähän myös auttoi näiden pesutuotteiden lisäksi hiusöljy!

Hiusnaamio vahvistaa hiuksia ja antaa niille suojaa vaurioitumista vastaan, silottaa sekä lisää kiiltoa. Käytän naamiota kerran viikossa hoitoaineen sijaan ja en voi muuta kuin taas kehua. Hiukset pysyy pitkään sileinä ja joustavina, vaikka välissä aina pesenkin ihan normaalisti shampoolla ja hoitoaineella. 

Hiusöljystä tosiaan käytän sitä värikäsitellyille tarkoitettua ja ah se tuoksu! Ihan taivaallinen. Hiusöljy ravitsee tehokkaasti, uudistaa sekä vahvistaa hiuksia sisältäpäin ja ulkoapäin hiuksista tulee kauniin siloiset ja kiiltävät. Tuote on myös todella riittoisa, yksi painallus riittää levittymään pyyhekuiviin hiuksiin. Ja koostumus on rasvaton ja kevyt, eikä tee hiuksista tahmeita tai raskaita. Ihan paras tuote hiustenhoitoon.

Ja ainiin! Joko sanoin, että nämä ovat verrattavissa kampaamolaatuisiin hiustuotteisiin? Hiusalan koulutuksen jälkeen oon ollut todella tarkka mitä tuotteita käytän hiuksilleni, enkä ole eksynyt kemppareiden shampoohyllyille moneen vuoteen. Näissä Eleo -tuotteissa kohtaa hinta-laatu-suhde todella hyvin ja en voi kuin suositella näitä jokaiselle! Ja lisäksi, koska nämä ovat Oriflamelta, niin monesti myös ovat hyvässä tarjouksessa ;)

Miltä kuulostaa? Mie oon ainakin ihan myyty!
Ja sit tähän loppuun vielä ainakin kymmenen sydänsilmäemojia!

2 kommenttia:

  1. Nää tuotteet ois kyllä niin tarkotetut mulle nyt! Vaalensin latvaa joten se todellakin kaipais vähän hoitoa! :) kuulostavat kyllä ihan tosi mahtaville ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla näitä ehdottomasti! :)

      Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥