BASIC ASU RIPAUKSELLA KULTAISTA

Viime viikolla viettelin sairaslomaa yllättäen tulleen taudin vuoksi ja se kyllä tuntui kestävän ikuisuuden. Lauantaina kuitenkin alkoi olla olo jo vähän voitonpuolella, joten hyppäsin pelkääjän paikalle ja lähdettiin hakemaan meille uutta sohvaa. Se lauantai menikin istuessa autossa, kärri auton jatkeena. Kilometrejä tuli ihan runsaasti yhdelle päivälle ja illalla tää potilas olikin jo aika nuutunut. Sunnuntaina oli jo huomattavasti parempi päivä ja halusin jo ihan tosissani ihmisten ilmoille, vaikkei kasvoissa olleet rakkulat pienestä ehostautumisesta välttämättä tykänneet. Kävimme katsomassa tapettivaihtoehtoja, sekä huonekalukaupoissa ideoita etsimässä sekä mattovalikoimaa vilkuilemassa. Kuinka vaikeaa onkaan tapetin sekä mattojen valinta? Kun ei saisi olla liian tummaa, eikä liian vaaleaa, eikä liikaa kuvioita, pitäisi olla sellainen hillitty mutta erottuva ja näyttävä. Huh, jos joskus päästään ihan kassalle asti niin täytyy nostaa hattua :D 

Ja niistä inhottavista rakkuloista huolimatta saatiin asukuvatkin otettua, kun kerrankin tuntui siltä, että olisi ehkä ihan kiva vaihteeksi pönöttää kameran edessä. Ja haha, olipas meillä mieheni kanssa normaalia hauskempi kuvaushetki, kun tärähtäneitä tai muuten vain hassuja otoksia tallentui kameran rullalle melkoinen määrä. :')

Tällä hetkellä täällä meillä on aikamoinen kaaos, sillä ihan pian päästään viemään ensimmäistä muuttokuormaa ja seuraavan postauksen tulenkin jo kirjottamaan ikioman kodin sohvalta! Tämä on niin jännää, ettei sanatkaan taida riittää. Palataan! :*

Ulkona oli pitkästä aikaa kylmän ja hyisevän sateen sijaan kauniin aurinkoista ja jopa lämmintä, mutta en silti sairastelun vuoksi uskaltanut ihan kesävaatteita heittää päälle, joten basicfarkut ja löysä, valkoinen sifonkipaita olivat erittäin onnistunut valinta kauppareissulle. Kultainen pitkä kaulakoru on Oriflamen valikoimaa ja tuo tähän niin yksinkertaisen raikkaaseen asuun ripauksen erikoisuutta. 

Mitä tykkäätte? :)

12 kommenttia on "BASIC ASU RIPAUKSELLA KULTAISTA"
  1. voi, tosi kauniita kuvia ja ihanan simppeli asukokonaisuus ♥ kerrohan miten muutto sujuu, en malta odottaa sisustusjuttuja ja kuvia teiltä! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana Roosa ♥ Tuollaiset rennon simppelit, mutta kuitenkin pienillä yksityiskohdilla tyylikkäät asut ovat ihan parhaita! :) Voin vaan kuvitella miten vaikeaa on yrittää valita sopivia tapetteja ja mattoja, kun valinnanvaraa varmasti on ja paljon :D Kiva nähdä miltä valmis sisustus sitten näyttää ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie tykkään myös tuommoisista asuista! :) iiks, valmista saadaan vielä odottaa, mutta esimakua tulossa pian! ;)

      Poista
  3. Ihastuttava simppeli look, tykkään tuollaisten farkkujen ja valkoisen sifonkipaidan yhdistelmästä. Kultainen koru piste iin päälle;) Tsmeppiä muuttojuttuihin! MMäkään en malta odottaa sisutsjuttuja ja kuvia uudesta kodista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! Jotenkin noi kaksi vaan sopii niin hyvin yhteen :) Kiitos Kata <3

      Poista
  4. Kokonaisuus mun mieleen: rento mutta kuitenkin jotain kivaa esim kaulakoru ja söpö nuttura :). Noi kengät on tosi siistit!

    Sun blogi vaikuttaa kivalta ja taidankin jäädä lukijaksi! ^^ Ps. Onnea uuteen kotiin!

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos ihan tosi paljon Sini! :) Ja tervetuloa seuraamaan!

      Poista
  5. Voiii ompas ihana asu Roosa<3 Niin simppeli ja kaunis :) Kantajallakin tosin on osaa kauneuteen ;)

    VastaaPoista
  6. Basicit asut on niitä parhaita, ainakin mun makuun! :)

    https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peukutan myös! :) Yksinkertaisuus on monesti kaunista!

      Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥

Custom Post Signature

Custom Post  Signature