6. syyskuuta 2016

IHAN PIENI KURKKAUS MEILLE

Heipat tiistai-iltaan! Koska olen niin kamalan malttamaton, niin julkaisin jo yhden kuvan instagramissa meidän ruokailutilasta. Ja siitäpä se ajatus sitten lähti ja otin ihan vain muutamat kuvat, jotka ajattelin tulla heittämään tänne blogiin kaikessa siinä malttamattomuudessani.

Täällä on vielä aika todella keskeneräistä. Vaikka muuton aikana ilmeni, että meillä on ihan jäätävä määrä tavaraa, niin kuitenkin suurin osa niistäkin on varastoitavaa ja kirpparille menevää, joten reilut 50 neliöisestä pikkukaksiosta hypätessä yhtäkkiä yli 120 neliöiseen taloon, tuntuu ettei nurkat täyty ihan hetkessä. Lauantaina käytiin kiertelemässä huonekalukauppoja ja muunmuassa uusi työpöytä ja -tuoli lähti matkaan. Mutta yhä edelleen puuttuu yhtä ja toista lipastoa ja pöytää. Niin ja mattoja ja verhoja yms. Onneksi kaiken ei tarvitse olla hetkessä valmiina, vaan oikeastaan on ehkä ihan hyvä hetken aikaa vain olla ja miettiä mikä tänne sopii ja millaista tunnelmaa tänne kaipaa. 

Mutta tässä reilun viikon aikana olen usempaan kertaan todennut, että ihan yks ykkösjuttu meidän kodissa on sen valoisuus! Isot ikkunat, ei sälekaihtimia - eikä tällä hetkellä verhojakaan esteenä ulkoa tulvivalle päivänvalolle. Ja vieläpä kun tähän aikaan vuodesta päivänvaloa riittää suht hyvin aikaisesta aamusta suht myöhäiselle illalle. Hitsit, en millään malta odottaa, että pääsen näyttämään teille vielä enemmän meidän kotia!


8 kommenttia:

 1. kivalta näyttää jo nämä pienet palatkin, en malta millään odottaa, että näen lisää! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, piakkoin on tulossa lisää :)

   Poista
 2. Komppaan Jennii! Hyvältä näyttää jo näistä muutamista kuvista päätellen. Mäkin haluan nähdä lisäääää 8) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiks, jee, pian on tulossa lisää! ^ <3

   Poista
 3. Kauniille näyttää näissä muutamissa kuvissakin! ♥ En malta kyllä oottaa että päästään näkemään koko talo! :)

  VastaaPoista
 4. Oii näyttää niin ihanalle ja kotoisalle :') Toivottavasti pian tulee lisää kuvia ;)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet on sanoneet, että vaikka täällä on todella keskeneräisen näköstä niin silti on tosi kotoisan oloinen ja näköinen talo! Ja siltä täällä tuntuukin :)

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥