29. joulukuuta 2016

ALKUVUODEN KOHOKOHDAT

Tänä vuonna on tapahtunut paljon. Todella paljon. Enkä ikinä, en pienissä unelmissanikaan olisi odottanut, että juuri tänä kyseisenä vuonna tapahtuisi näin paljon asioita, jotka veisivät mua elämässäni eteenpäin. Paljon unelmia toteutui ja en voisi olla just nyt enää onnellisempi kuin mitä olen. Kuluneeseen vuoteen on mahtunut iloja ja suruja, itkua ja naurua, onnenkyyneleitä, rakkautta, ystäviä, viiniä, katkeruutta, tapahtumia, reissuja, onnistumisia ja epäonnistumisia, muutto kaupungista maalle.. Toivottavasti vuosi 2017 on yhtä upea ja nyt olenkin ihan valmis jo ottamaan vastaan kaiken mitä tuleva uusi vuosi tuo tullessaan!

Tammikuun ehdoton ykkösjuttu oli Lappeenrannan reissu rakkaan Karoliinan kanssa. Reissun syynä oli yksinoikeudella Cheekin jäähallikiertue, jonne oltiin ostettu liput jo syksyllä. Reissu oli kaikinpuolin onnistunut ja erittäin ihana vaikka myös raskas tiukan aikataulun vuoksi. Mutta hyvän ystävän kanssa reissaaminen on ihan parasta, eikä tällöin haittaa edes yliväsyneet jutut!Helmikuussa ostin kauan haaveilemani pöytävalaisimien jalat Pentikistä. Nämä ovat yhä edelleen ihanat ja niin ajattoman kauniit, että keräävät yhä vierailta kyselyjä mistä ne ovat peräisin. Helmikuussa käytiin myös Oriflamen porukalla Manager tapaamisessa Jyväskylässä. Ne reissut ovat aina olleet niin hauskoja ja rutkasti on tullut naurettua itselleen lisää elinvuosia!

Maaliskuun ehdottomasti unohtumattomin päivä on kun, mieheni kysyi tulisinko hänen vaimokseen. Maaliskuu oli täynnä rakkautta ja juhlaa! Kihlajaisten lisäksi juhlittiin myös mun ja Karoliinan perinteeksi muodostuneita tuplasynttäreitä.

Huhtikuussa avattiin terassikausi vielä vähän hyytävän kylmässä säässä, mutta mikäs sen parempaa kuin syödä ulkona hyvässä seurassa kevätauringon alkaessa jo pikkuhiljaa lämmittää. 


Toukokuu toi mukanaan äitienpäivän ja hurjat helteet! Paljon ystäviä ja ulkona syömistä kuului niihin unohtumattomiin hellepäiviin.

Kesäkuu korkattiin alkaneeksi Karoliinan kanssa juustoilla ja viinillä! Kesäkuussa käytiin myös ex tempore reissulla Savonlinnassa. Vietin tuolloin myös ensimmäisen palkallisen kesälomaviikon, joka tuntui ihan superhyvältä!

4 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa siun alkuvuosi, muistankin joitain juttuja noilta ajoilta mitä olet blogiisi kirjoittanut :) Ihanaa alkavaa uutta vuotta!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Tuuli, että oot kulkenut koko vuoden matkassa mukana <3 Ihanaa uutta vuotta siullekin :*

   Poista
 2. Sä oot kyllä ollu onnekas nainen tänä vuonna :')<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi miten ihanasti sanottu! <3

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥