9 positiivista asiaa viime viikolta

Viime viikko oli melkoista haipakkaa. Töiden alku ja sen yhdistäminen perhe-elämään vaatii hiukan totuttelua. Tai oikeastaan aika paljon. Vähemmästäkin työmäärästä väsyy, kun se tulee ihan yhtäkkiä pitkän tauon jälkeen. Mua on aina auttanut positiivisten asioiden miettiminen, kun tuntuu, että arki painaa päälle ja vie liikaa ajatuksia itseensä. Muutenkin tykkään lukea muiden positiivisia juttuja sekä kiitollisuuspäiväkirjoja, sillä ne antavat toivoa siitä, ettei maailma olekaan niin paha paikka, kuin välillä voi tuntua. Ja ehdottomasti parempi vaihtoehto illalla on miettiä muutama asia mistä on kiitollinen just siinä päivässä, kuin niitä mitkä ovat esim. epäonnistuneet tai muuten aiheuttavat harmaita hiuksia. Mistä asioista sie oot onnellinen viime viikossa? Tai tässä päivässä?


💛 Pitkään odotettu keskosperheiden tapaaminen, josta en tuntenut entuudestaan kuin yhden perheen. Oli todella ihana tavata muitakin perheitä, jotka ovat tavalla tai toisella kokeneet keskosuuden ja oli mielenkiintoista kuulla miksi muille on syntynyt pienen pieniä keskosia. Keskosuus on asia, joka koskettaa mua nyt ja aina. Kaikkea sitä mitä keskosperheet käy läpi, ei voi ymmärtää, ellei itse ole kokenut samaa. Vertaistuki on parasta!

💛 Olimme ystäväni kanssa nähneet viimeksi heinäkuun alussa ja nyt päästiin viimein vaihtamaan taas kuulumisia. Oli ihana jutella hiukan syvällisempiäkin ja kuulla kuinka ystävällä oli alkanut opiskelut.

💛 Hemmotteluhoito Eco Beautylla. Oon todella huono käyttämään lahjakortteja, yleensä käyttö venyy ihan viime tippaan niinkuin nytkin, mutta nyt voin sanoa että onneksi! Koska juuri tätä hemmottelua kaipasin kiireisen työviikon keskelle. Valitsin hoitovalikoimasta kukkatippahoidon, joka oli ihan äärimmäisen ihana. Enkä olisi jotenkaan voinut uskoa intuition olevan niin vahva, että se oikeasti johdattaisi niin lähelle itseä, joten sekin oli todella positiivinen yllätys!


💛 Iltalenkki naapurin kanssa. Mikä voisikaan piristää enemmän kuin ottaa iloinen naapuri mukaan lenkkiseuraksi ja höpötellä kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä!

💛 Joka päivä töistä kotiutuessa vastassa ovat olleet rakkaan lapseni hymyilevät kasvot! No words needed.

💛 Myöhäinen illallinen veljien, mieheni sekä veljeni tyttöystävän seurassa. Sekä lounas ihan kaksin mieheni kanssa! Sanoinkin miehelleni, että onpa hassua, kun ei tarvitse höösätä ketään tai miettiä kuinka paljon sitä ruokaa pienistä sormista lentää lattialle. 

💛 Viikon ruokaostosten tekeminen sunnuntaina. Miten ihana onkaan aloittaa uusi viikko, kun jääkaappi ei huuda tyhjyyttään!

💛 Muutama tunti mökillä tekee ihmeitä mielelle! Rentoutuminen ja rauhoittuminen onnistuu kaikista parhaiten siellä: keskellä ei mitään, veden äärellä, luonnon rauhassa. 

💛 Sivutyön uuden menestysmallin koulutus. Rakastan sitä porukkaa, josta saa aina uutta energiaa, heiltä saa uusia ideoita ja tukea oman polun tallaamiseen. Ja kaiken lisäksi uusi menestysmalli kuulostaa ihan super mahtavalta! Unelmat on tehty toteutettaviksi 💝 

6 kommenttia on "9 positiivista asiaa viime viikolta"
  1. Siis se kukkatippahoito on vaan niin ihana, ihanaa että sinäkin kävit sitä kokeilemassa! <3 Ja muutenkin oon kans sitä mieltä, että näiden positiivisten miettiminen on vaan äärimmäisen tärkeetä! Ja paljon ihania juttuja oot listannut, näistä tuli mullekin tosi hyvä mieli jo ihan sun puolesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli kyllä ihan mahtava! <3 Niin rentouttava. Huippu oot! Kiva kuulla, että hyvä fiilis välittyi <3

      Poista
  2. Kyllä näitä positiivista pitää aina miettiä ja pistää ylös, maailmassa on niin paljon pahaa, etten ihmettele että niiden lukeminenkin on aina paljon mielekkäämpää vaikkei mua haittaa huonoistakaan päivistä lukea :) Ihania asioita oot listannut ja hurjan kiva fiilis tuli mulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uutiset ja kaikki on täynnä mitä pahaa ja kamalaa tapahtuu maailmalla, niin ehdottomasti positiiviset jutut ja oman elämän kivojen asioiden miettiminen on tärkeetä :) Mahtava kuulla, kiitos <3

      Poista
  3. Ihania juttuja oot kyllä listannut :’) Tulee itellekin aina hyvä mieli näitä lukiessa<3 Tuommoset hemmotteluhetket tekee kyllä tosi hyvää arjen keskellä :-*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana <3 Niin on, ehdottomasti täytyis kaikkien käydä joskus vähän hemmottelemassa itseään! :)

      Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥

Custom Post Signature

Custom Post  Signature