BLUE-GREY-BLACK

Ai että, oon niin fiiliksissä tästä joulukuusta ja joulusta ylipäätään! Mun uusi kamera saapui toissa päivänä ja oonkin ahkerasti sitä yrittänyt opetella käyttämään. Itseasiassa tämän päivän blogin joulukalenterin luukun kuvat ovat otettu jo uudella kameralla! Töissä huomaan asiakkaissakin pientä hyvää joulun odotuksen fiilistä (tosin joistakin se joulufiilis kumpuaa järkyttävänä pään aukomisena!) ja vihdoin sain myös hiukan jouluvaloja parvekkeellekin! Oon kaiken tämän lisäksi innoissani suunnitellut blogin joulukalenteria, joka pyörähti tiistaina käyntiin. Toivottavasti siitä on teille iloa tähän joulun odotukseen <3

poncho - Vero Moda / farkut - Gina Tricot / huivi - Cubus / nahkahanskat - H&M / kengät - Bubbleroom 

Tämä asu on kuvattu Jennin kanssa reilu viikko sitten. Enkä kyllä oikein vieläkään käsitä kuinka tarkenin olemaan ulkona ilman takkia - vain tuossa ponchossa! Kuvailuja nimittäin vaikeutti jäätävä tuuli ja kylmyys. Mutta asuna tykkäsin tästä sini-harmaa-musta kombosta todella paljon! Mitä siellä tykätään? :)
10 kommenttia on "BLUE-GREY-BLACK"
  1. Oon laiska kommentoija nykysin mutta nyt on pakko, koska ihan mielettömän kivoja kuvia ja nuo vaatteet *sydänsilmäemoji*! En ees tienny että siulla on tuollanenki poncho, ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww ihana Karoliina <3 Ai et tienny! psst. näitä oli vielä vero modassa alennuksessa ;)

      Poista
  2. tykkäääään! ♥ niin sun näköiset ja väriset vaatteet, tosi ihanat! ja toi letti on kans rakkautta :*

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania kuvia siusta ja tuo letti on myös tosi kiva! :) ♥ Ihanaa että sielläkin ollaan jo päästy kuvailemaan uudella kameralla, eikö olekin huippu? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli <3 On kyllä huippu, oon ihan rakastunu tohon :) ja miullahan on nyt siis pl6!

      Poista
  4. aivan ihana tuo poncho ja asu muutenkin!=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ponchosta tykkään itekin tosi paljon!

      Poista
  5. Ihania on kuvat, asu ja siis no koko kokonaisuus! ♥ Voi kun usea on nyt kotiuttanut uuden kameran ja mulla alkaa himot yltyä myös sellaiseen. Voi vitsit, ois pitänyt vaan black fridayna tilata!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kata sun ois niin pitäny käyttää black fridayn tarjoukset hyväksi :D ! No jospa joulun jälkeen olisi taas huiput alet ja sieltä löytyis sulle uus kamera taikka sit nykyseen uus objektiivi :)

      Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥

Custom Post Signature

Custom Post  Signature