RAIDALLINEN KAITALIINA

Meidän ruokapöydältä löytyy useimmiten joko kukkia, kynttiläasetelma tai jotain muita koriste-esineitä, mitä milloinkin keksin. Nyt viimeisimmät kuukaudet pöytä on huutanut tyhjyyttään ja valkoisuuttaan. Se oli raikkaan näköinen, mutta tylsä. Ja samalla miulla oli ideat loppu. Sunnuntaina kierrettiin muutamia huonekalukauppoja mieheni kanssa ihan vain ideoita metsästäen. Askossa tykkään erityisesti ihanasta somistusnurkkauksesta, jossa voisin viettää aikaa kuinka pitkään tahansa. Nyt pongasin sieltä kauniit hiukan syksyiset pöytätabletit, jotka ostin töihin kahvilan pöydille. Ja sen suuremmin harkitsematta kotiutin myös ruokapöydällemme kaitaliinan! Ja aina ennen olen ajatellut ettei pöytäliina ole jotenkin miun tyyliä. Heh. Mutta tässä liinassa yhdistyi kaksi tän hetken lempparia, harmaa-valkoinen väriyhdistelmä sekä raidat! Ja pienen alennuksen jälkeen tälle ei jäänyt hintaakaan kuin reilu kymppi. Tykkään tästä jotenkin niin paljon, että suorastaan ihmettelen, miksi en aiemmin ole ostanut tällaista. Nyt odotan vielä enemmän, miltä kaikki tulee näyttämään uudessa kodissamme, minne muutto lähenee hetki hetkeltä.

Miltä tämä raidallinen kaitaliina näyttää teidän silmiin?



8 kommenttia on "RAIDALLINEN KAITALIINA"
  1. Mä itse tykkään kaitaliinoista, tuo sinun on suloinen ja voisin kuvitella tuon omaankin keittiööni. Tabletit on välillä tosi sotkuisia vaikka kuinka pyyhkii, itse omistan tabletteja joissa on sellaisia rakoja ja kyllä niihin rakoihin ne murut heti kertyy varsinkin kun mies vähän pyörii siellä keittiössä:'D Tykkään silti vaihdella tablettien ja kaitaliinojen välillä, nyt just laitoin hieman syksyä kotiin ja tabletit vaihtui kermanvalkoiseen liinaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, oon huomannut saman! Ne menee kyllä hyvin just kahvilanpöydällä ns. liinan sijaan :) mutta myös tabletit on kivoja! Ihanaa, kiitos kommentista Kata <3

      Poista
  2. Voi tykkään! ♥ Raidat tuovat jotenkin kivaa kontrastia muuten valkoiseen pöytään, ja tuo yksilö sopii teille tosi hyvin :) Ihanat muuten nuo kynttilänjalat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, raidoista tulee kiva kontrasti! :) Kiitos Tuuli <3

      Poista
  3. Ompa ihanan näkönen! Tuo kontrastia ja raikkautta pöytään :')<3 Miten en ookkaan ite koskaan tullut aatelleks! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mietin itsekin miksen oo koskaan ennen ajatellut edes :'D haha.

      Poista
  4. Onpas kivan ja raikkaan näköinen, sopii teille tosin hyvin! ♥ Tykkään just vaihella tablettien ja kaitaliinojen välillä, saa vähän vaihtelua aina ruokapöytään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että siekin Viivi tykkäät! :) Kiitos!

      Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥

Custom Post Signature

Custom Post  Signature