JUHLAVAN RENTO ASU

Silloin kun pillifarkut tulivat muotiin ja syrjäyttivät leveälahkeiset farkut, olin ihan sata varma etten koskaan luovu niistä leveälahkeisista kulutetuista farkuistani! No sitemmin ihastuin ja myöhemmin rakastuin pillifarkkuihin.. Ja joku aika sitten kun muotilehdissä alkoi taas pyöriä leveälahkeiset housut vannoin etten enää ikinä jalkaani sellaisia laita. Mutta kuinkas kävikään.. Voi miten tykkäänkään noista mun uusista leveälahkeisista housuista! Ne on samalla rennot, mutta silti juhlavat. Ne eivät kiristä eivätkä purista, vaan ovat just niin kivat jalassa kuin miltä näyttäävätkin! Kyseisessä asussa tuli käytyä niin serkkuni SM-mitalikahveilla kuin myös ostamassa parit uudet huonekalut kotiin. Kyseiset pöksyt kotiutin Helsingin reissulta H&M:ltä ja olinkin jo kyseisiä housuja katsonut kotona Hennesin kuvastosta. Onneksi niitä löytyi vielä yhdet omaa kokoani, niin ei tarvinnut jäädä potemaan huonoa fiilistä. Joko te ootte taas ihastuneet leveälahkeisiin housuihin? :) Entä iskeekö tää asu teihin?

bomber -takki - Vero Moda / paita - Bik Bok / housut - H&M / laukku - Oriflame / kengät - Adidas

Viime päivien aikana olen ollut todella väsynyt. Suorastaan järkyttävän väsynyt. Lauantaina aamulla yhdeksän tunnin hyvin nukuttujen yöunien jälkeen peiliin katsoessa kasvoilla loistivat totaalisen mustat silmänaluset. Jatkoin unia vielä kolmen tunnin ajan ja päikkäritkin menivät helposti ja illalla ei silti tarvinnut unta kysellä. Sunnuntaina täytyi pihatyötkin lopettaa kesken vain sen takia, että meinasin nukahtaa siihen paikkaan. Tänäänkään töihin kammetessa ei peilistä katsoessa näkynyt muuta kuin ne jäätävät tummat silmänaluset, vaikka jälleen takana oli hyvin nukutut yöunet. Normaalisti olen aina ollut virkeä herätessäni eikä silmäpusseista ole ollut tietoakaan. Mikä lie ihmeen syysväsymys, vaikken koskaan ole ennen sellaisesta kärsinyt? Tänään aionkin saunoa jo ennen illan ohjelmia ja mennä heti viimeistään yhdeksältä nukkumaan...ellei nukkumatti tule kyläilemään ennen aikojaan :') 

Aurinkoa uuteen viikkoon :*


10 kommenttia on "JUHLAVAN RENTO ASU"
  1. hei tosi ihanat pöksyt, niin rennot ja tyylikkäät!! ♥ ja sinä oot murunen niin kauniina! ♥ mä kans vannoin että never ever leveelahkeisia housuja mun jalkaan, mutta kuinkas kävikään..

    täällä kans syysväsymys vaivaa. tai mikälie väsymys, aattelin hilata itteni terkkarille selvittelemään tätä. oon niin väsyny ettei mitään rajaa, tänään meinasin nukahtaa rattiin. viime viikolla skippasin aamutunteja ja nukun kevyesti kellon ympäri vaikkei ois univelkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon ihana Jenni <3 haha, niin käy lähes aina kaiken uuden villityksen kanssa :')

      tavallaan ihana kuulla, että sielunkumppaneita tän väsymyksen kanssa taistelemiseen löytyy, vaikken kyllä siis todellakaan toivo kenenkään olevan väsynyt! voimia muru :*

      Poista
  2. Uuuu kaunis nainen ja niin ihastuttava look, mä rakastuin tuohon paitaaaaan ♥ Mä itse en tykkää leveälahkeisista housuista, muttei ne muiden päälle kyllä rumaltakaan näytä. Ehken se johtuu siitä etten osaa käyttää ja kun olen niin lyhyt niin tunnen että leveälahkeiset housut näyttää mun ylläni.. no ei hyvältä.
    Täälläkin ollaan superväsyneitä mutta mulla johtuu ihan tuosta syksystä!:D Marraskuu tulee olemaan vielä pahempi joten sitä odotellessa. Silmäpussit mulla aina on hirmu helposti mutta tulee olemaan jäätävämmät kyllä marraskuussa:'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oii kiitoos ihanainen <3 toi paita on kyl kiva myös! hei jospa siekin vielä löydät itsellesi sopivat leveälahkeiset pöksyt ja ihastut niihin ;) never say never.
      tsemppiä siullekin väsymyksen kanssa taisteluun! <3

      Poista
  3. Onpa kivat nuo housut! :) Toimii tulle todella hyvin! Mulla itselläni ne ei tunnu toimivan ollenkaan, mutta muiden päällä jaksan kyllä aina ihailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vitsit, onpa kiva kuulla että tykkäät housuista! :) kannattaa rohkeasti kokeilla, itsekin aattelin ettei leveälahkeiset sovi mulle yhtään, mutta no en tiiä sopiiko ne nytkään niin kuin nenä päähän, mutta ainakin ne on ihan tosi kivat jalassa! :)

      Poista
  4. On tosissaan aivan ihanan rento asu<3 Ja nuo housut - ihanat!!:) Mä oon kans viime viikkoina ollut ihan hullun väsynyt :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia, ihana kuulla että tykkäilet asusta! :) Voi että, hurjasti voimia myös sinne <3

      Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥

Custom Post Signature

Custom Post  Signature