lomalla viimeinkin pystyin ottaa iisimmin

Heipat sunnuntaihin! Täällä kirjoittaa pitkästä aikaa oikeasti rentoutunut tyyppi ja lomastaan lopulta nauttimaan alkanut ikuinen stressaaja. Tosiaan olin ensimmäisellä palkallisella kesälomaviikollani tämän kuluneen viikon ja voi jukra se teki hyvää! Ja ehkä nyt osaan odottaa vielä enemmän loppukesän 3viikon lomaa. Oon tämmöinen työmyyrä, että jotenkin sana loma ei oo merkannut mulle sitten 18 vuotis synttäripäiväni jälkeen oikeastaan mitään, sillä kaikki kouluaikaan vietetyt lomat oon painanut töitä ja siitä se työmyyrän ura sitten lähtikin. Ja jos miettii, että 6 vuotta työelämää on takana enemmän ja vähemmän, niin jo on ehkä aikakin opetella ne lomailun salat! Vaikka kyllä täytyy myöntää, että tähän viikkoon on mahtunut sellainen vuoristoratamainen tunneskaala, etten edes muistanut sellaisten tunteiden olemassa oloa tai että niin paljon tunteita voi mahtua samaan päivään :D Alkuviikon olin erittäin turhautunut ja jo maanantaina olin sitä mieltä, että joutaisin töihin. Onneksi torstaina illalla alkoi olla jo ihan fine -olo siitä, ettei aamulla tarvitse herätä viideltä töihin. Mutta, että päivän aikana olin samaan aikaan ihan super happy mut sit melkein heti perään niin allapäin, että jo melkein kyyneleet valuivat. Jossain vaiheessa ehkä se kaikista jäätävin stressi ja olkapäillä mukana keikkunut taakka purkautui ja itkuhan siinä tuli. Mutta täytyy sanoa, että nyt oon taas vahvempi kuin pitkään aikaan!


No mitä kaikkea mie sitten viikon aikana ehdinkään tehdä?

>> Loman alottajaiset. Vietettiin Karoliinan kanssa tyttöjen iltaa ihan pidemmän kaavan mukaan. Viiniä, juustoja, mansikoita, hearts-sipsejä ja erittäin hyvä seura. Siinä tuli parannettua maailmaa ja tanssittua jalat kipeiksi.

>> Koirakamun kanssa aamulenkit. Käytiin hakemassa Salli mun lomailu kaveriksi ja tehtiinkin muutamana aamuna pitkät aamulenkit, joita nykyään niin harvoin tulee tehtyä.

>> Kahvihetki hyvän ystävän kanssa. Näin pitkästä aikaa ystävääni, jonka kanssa treffailu on jäänyt niin minimiin, että ihan itkettää. Oltiin nähty viimeksi viime kesänä ystäväni häissä, mutta nyt tällä viikolla nähtiin jo kahdesti!

>> Kansainväliset suurmarkkinat. Pyörin siskoni kanssa torilla, kun eri maiden kojut olivat vallanneet niin torin kuin kävelykadunkin. Ihan kuin olisi pyörinyt turistina omassa kaupungissaan! Seuraavana päivänä raahasin myös poikaystävän mukaani ja käytiin syömässä italialaiset pitsat, nam.


>> Kesälahti. Pyörähdin päiväseltään Kesälahdella kosmetologi-ystäväni liikkeellä (Hyvinvointikeskus Solina), sillä olin varannut ajan hänelle, jotta tehtäisiin mulle oman kynnen geelaus. Oon niin tyytyväinen! Perinteinen ranskalainen manikyyri muutamalla timantilla. Tarpeeksi simppeliä ja kaunista. Suosittelen kyllä tätä paikkaa, Taina tekee laajalla skaalalla hoitoja sekä myös rakennekynsiä ja ripsipidennyksiä!

>> Tivoli Sariola. Käytiin siskoni ja hänen kaverinsa kanssa tivolissa. Meillä oli Salli mukana ja voihan paimenkoiran ominaisuus, kun kamala haukkuminen alkoi heti kun tytöt meni johonkin laitteeseen :D Lopulta päädyin Sallin kanssa istumaan tivolialueen ulkopuolelle nauttimaan ilta-auringosta.

>> Ostin ensimmäisen aikuisten värityskirjan. Silloin viime kesänä kun näistä värityskirjoista tuli hitti, en oikein itse lämmennyt ajatukselle (yllätys :D), mutta nyt viimein ajattelin kokeilla onko värittäminen oikeasti niin rentouttavaa ja terapeuttista kuin väitetään. -JA KYLLÄ! Ensimmäisenä iltana väritin yhteensä kolme tuntia, enkä sinä aikana ajatellut mitään muuta kuin millä värillä seuraavaksi jatkan ja etten vain väritä reunojen yli. 

>> Pikatreffit Karoliinan kanssa. Käytiin yhtenä iltapäivänä syömässä terassilla kertaa kaksi. Ensin pääruoka, sitten väliin hiukan shoppailua ja sitten jälkkärit. Tulipahan käytyä ensimmäistä kertaa syömässä ne kuuluisat pullavohvelit Vesikioskilla, ja oli erittäin hyvää. 


>> Hitaat aamut. Ihana oli oikeasti tehdä aamuisin kaikki ihan äärimmäisen hitaasti. Aamupuuro netflixin kanssa, ja sitten vasta muut puuhat.

>> Vaatehuoneen siivous. Tämä homma mulla on kolkuttanut takaraivossa jo vaikka kuinka kauan ja nyt vihdoin tein sen pois alta. Kannoin 5 ikea-kassia vaatteita ynnä muuta vaatehuoneesta varastoon, 1 kassin roskiin ja 2 kassia annoin vaatteita siskolleni. Tästä tuli niin hyvä fiilis! Nyt vaatehuoneesta löytää sentään jotain, eivätkä talvitakit ole aina kaiken tiellä. Ja seuraavaks varmaan täytyis suunnata Ikeaan, sillä ne siniset kassit on kaikki käytössä.. :'D

>> Rentoutuminen mökillä. Viikonloppu vietettiin mökillä ja se oli kyllä piste iin päälle ja täydellinen lopetus lomalle. Nukuttiin, syötiin, oltiin ulkona, käytiin uimassa (jep, vihdoin talviturkki on heitetty pois!), saunottiin, katsottiin telkkaria, pinottiin puita, käytiin metsälenkillä, kuunneltiin ukkosta, elettiin muutama tunti ilman sähköjä.. 

Nyt seuraavaksi aion katsoa netflixiä ja nauttia vielä tästä sunnuntai-illasta! Nauttikaa tekin ja aurinkoista huomenna alkavaa uutta viikkoa :*
18 kommenttia on "lomalla viimeinkin pystyin ottaa iisimmin"
  1. Voi Roosa nyt otat lomasta kaiken ilon irti ja oikeasti lomailet! ♥ Kiva, että oot päässyt jo jonkinlaiseen loma-moodiin kaiken työnteon jälkeen :) Ihania juttuja oot kerennyt jo tekemään :)) plus ihanat kuvat ♥

    VastaaPoista
  2. Voi ihana Roosa-rakas ♥ Oot ehtinyt todella tehä vaikka mitä lomalla, siis luin ihan ihmeissäni että miten paljo kaikkea! :D Mutta ihanaa että oot ehtinyt tehä noita kaikkia juttuja ja samalla myös päästä edes osasta stressiä eroon! Oon ylpeä susta ♥ Harmi ettei ehditty nähdä, mutta toivottavasti pian :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D onneks ehdin ottaa myös ihan iisisti :) jeij kiitti Jenni :*

      Poista
  3. Oijoi mahtavaa tuolaista sen loman olla pitää! Mukava että sait ns. "maistaa" lomailua menneen viikon ja nyt osaat odottaa valtavasti tulevaa pidempää kolmenviikon lomaa. Aij että kunpa mullakin olisi jo loma, mutta tämän kesän työmyyräilen itse ja pidän palkattoman viikon loman heinäkuussa. Ensivuonna sitten oikea kunnollinen palkallinen loma odottelee muakin 8) Oot ihana, tiesitkö sitä ♥_♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Tää oli ihan hyvä maistiainen tulevasta ;) oih ensi kesää ootellessa! :') nauti kesästä Kata ♡

      Poista
  4. Sä olet ollut super ahkera, vautsit <3 Hitto, pitäisköhän sitä ostaa itsekkin tuo värityskirja. Mä latasin puhelimeen aikoinaan jonkun sovelluksen, missä väritellään erilaisia kuvia, se oli jo tosi rentouttavaa mutta puhelimen näytön tuijotus useita tunteja ei tee kauhean hyvää :D Joten se oikea kirja olisi varmasti paikallaan! Ps. Mukavaa alkavaa viikkoa Roosa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä, kannattaa ainakin kokeilla oisko se oma juttu :)

      Poista
  5. Oot saano kyllä niiin paljon aikaseks!<3 Ihania kesäjuttuja oot puuhaillut :')

    VastaaPoista
  6. Jotenkin tuntuu, että kun koulun ohella on tehnyt töitä 7 vuotta, osaa arvostaa lomaa ihan eri tavalla. En osaa oikein samaistua tunteeseen siitä, että joutaisin töihin :D Miulla on lomalle aina jokin suunniteltu juttu ja sitten vain nautin siitä, kun saan askarrella, urheilla, lueskella lehtiä, nähdä kavereita ilman kiirettä minnekään - jotenkin niin ihanaa. Tärkeintä on vain, että ei ole kiire :) Mukavalta sinunkin lomasi kuulostaa ja paljon olet kerennyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osaa sitä arvostaa lomaa, ei siinä :) vaan lähinnä mulla itellä on se etten osaa ottaa sitä kuuluisaa loma-moodia, koska arkielämä on niin hektistä ja 3 työn pyöritys on aika rankkaa loppupeleissä.. mutta en valita! :) hyvää kesää Emma!

      Poista
  7. Ihanan kuuloinen ensimmäinen lomaviikko siulla! <3 Ootpa saanut paljon aikaiseksi! Miulla alkaa kahden viikon loma juhannuksena, ja varmasti täälläkin päässä tulee koettua se tunteiden kirjo, hahah :D Odotan kyllä lomaa innolla, mutta miulla ei ole mitään ihmeempiä suunnitelmia vielä tiedossa ja pelkään sitä että nökötän vain yksi kotona :D Ihania kuvia tässä postauksessa <3

    VastaaPoista
  8. Tuo jos mikä kuulostaa kunnon lomailulle, nauti! :)

    VastaaPoista
  9. Täällä ollaan edelleen<3 Ihanaa kun postasit ! :) En malta oottaa kaikkia ihania juttuja teidän kodista, kuulostaa niin kivalle :] Oot varmasti nauttinu lomasta, niin kivoja juttuja kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Emilia, kun kommentoit <3 Aww, jee pian tulee kotijuttuja lisää! :)

      Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥

Custom Post Signature

Custom Post  Signature