24. tammikuuta 2017

ON MY MIND

Heippa tänne blogimaailmaan! Hitsit, kun tämä kuukausi kuluu ihan hurjaa vauhtia eteenpäin, mutta samalla tuntuu, että aika matelee. Töissä lasken tunteja ja kotona ollessa päiviä. On jotain mitä odottaa ja samalla ei mitään. Stressi on ihan kamala. Se on jatkuva ja tuntuu etten pääse siitä eroon sitten millään. En, vaikka kuinka yritän höllätä. Seurauksena tästä on väsymys, joka ei ole yhtään hellittänyt sitten tässä yli kuukauteen! Tai tarkemmin kun mietin niin melkein kahteen kuukauteen. Labrakokeitten arvotkin olivat hyvät, vitamiinejakin popsin ja syön terveellisesti, ulkoilen ja urheilenkin, joten täh? Ihan pienetkin virheet ja kyseenalaistamiset tai se, että joku kyseinalaistaa mut on jotain ihan kamalaa. Esimerkkinä nyt vaikka se, että asiakas kysyi tässä yksi päivä kahville tullessaan, onko laktoositonta maitoa ja sanoin, että on ja asiakas siihen ''sehän nähdään puolen tunnin päästä, tuun sun viereen nukkuu, jos ei ole''. Äänensävy oli ehkä hiukan syyttävä ja epäluuloinen. Aloin epäillä itseäni, ja sitä, että onko siinä kannussa nyt varmasti sitä samperin laktoositonta maitoa vai ei. Asia vaivaa järkyttävästi ja se pyörii mielessä lähes tulkoon ihan koko ajan ja vaikka sen hetkeksi unohtaisin, niin se palaa aina takaisin kummittelemaan. Ja tämä oli vain yksi esimerkki, näitä on tapahtunut monia nyt ihan viime aikoina, osasta toki oon päässyt jo jokseenkin yli tai vaihtoehtoisesti kohdannut tilanteen uudelleen ja hoitanut sen eri tavalla. Mulla on ihan valtavasti tekemistä omatunnon kanssa, joudun taistelemaan niin paljon sen eteen etten romahda. Oikeasti välillä mietin nujertaako stressi ja jatkuva huono omatunto mut ihan kokonaan? Oonko ainut, joka painii tämmöisten ajatusten kanssa?

No ei pahaa ellei jotain hyvääkin. Tässä kuussa oon myös tehnyt paljon muutakin kuin paininut omatuntoani vastaan ja yrittänyt päästä stressikierteestä eroon!


💓 Treffattiin ihanan blogisiskoni Jennin kanssa tosi pitkästä aikaa! Käytiin syömässä wokit ja sen jälkeen istuttiin hetki kahvilassa. Parannettiin maailmaa ja purettiin ajatuksia puolin ja toisin. Jenni on ihanaa seuraa, positiivista, mutta myös vakavaa tilanteen niin vaatiessa. Juuri sellaista, jonka seurassa viihtyy!

💓 Kävin pitkästä aikaa jumpassa ja vaikka pienen tauon jälkeen oli tajuttoman raskasta, niin oli se myös sen arvoista! Liikunnasta tulee niin hyvä fiilis. Aina.

💓 Alkukuusta menetin lopullisesti hermoni ripsienpidennyksiin, jotka eivät vain yksinkertaisesti ole kestäneet mulla yhtä kauniina yhtä pitkään kuin aina ennen. Syytän tästä stressiä. Ja lopulta yksi sunnuntaiaamu löysin itseni vessasta irrottamasta viimeisiä kuituja. Nyt oon niin naturel, kuin olla ja voi. Tosin en väitä, etteikö ripsienpidennyksiin palaaminen houkuttelisi, enkä sano etteikö enää koskaan, mutta toistaiseksi näin on hyvä.

💓 Näin myös Karoliinan kanssa tuorepuurojen merkeissä kahvilassa ja olikin niin ihana höpötellä taas normaaliin tapaan ihan kahdestaan.


💓 Snäpissä mua seuraavat saivat myös tietää jo lauantaina, että käytiin miehekkeen kanssa laskettelemassa Kolilla. Oli ihan taivaallisen upea sää ja ne Kolin maisemat sieltä ylhäältä ovat niin hulppeat. Ja ne lumiset puut! Laskettelukin onnistui kahden vuoden tauon jälkeen yllättävän hyvin. Aluksi oli kyllä aika hassua ja monot tuntuivat oudoilta, mutta jo parin mäen jälkeen olo oli kuin vanhalla tekijällä, haha 😅

💓 Ja aiemmassa postauksessa mainitsin myös tupareista, jotka saatiin vihdoin pidettyä! Ilta oli onnistunut ja hauska kaikin puolin. Syömiset ja juomiset riitti ja hyvä fiilis valtasi talon. Lopulta päädyttiin mieheni kanssa vielä läheiseen rantaan makkaran paistoon parin naapurin kanssa 😄 Jep, hirveen hyvä idea reilun kahdenkymmenen asteen pakkasella!

💓 Ja lisäksi vielä, tein tänään pari ihan huippua kirjalöytöä kirpparilta ja molempien hinta oli vain vaivaiset kaksi euroa! Aionkin nyt loppuillaksi uppotua jomman kumman kirjan seuraan, heti kun vain osaan päättää kumpi pääsee ensimmäisenä luettavaksi!

Mitä teille kuuluu?

9 kommenttia:

 1. voi roosa rakas ♥♥ tiiän nuo sun fiilikset niin hyvin, ja oon miettinyt samoja juttuja tänään koko päivän. oon ollut kans valtavan väsynyt ja stressaantunut, en vaan pääse tästä stressistä eroon. tällekin viikolle on ihan liikaa tekemistä ja sitten kun ei olisi, olen vaan yhä stressaantunut. ihan kamalaa :'( meidän pitää ruveta tekemään jotain rentouttavia juttuja yhessä, hihi! oli kyllä ihana nähä, oot tärkeä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tavallaan ihanaa että sielunkumppaneita löytyy, mutta en kyllä kenellekään toivois silti tätä samaa :( olet jenni ihana <3 haleja!

   Poista
 2. Voi ei Roosa, kuulostaa kyllä ihan kamalalta ja kuluttavalta :( Toivottavasti pian löytyy joku syy väsymykseen ja ratkasu kaikkeen.. Hali<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Emilia <3 toivon todella, sillä tää on kovin uuvuttavaa kaikin puolin..

   Poista
 3. Aijai mikä vaihe sulla on menossa:( Mä taisin käydä tuollaisen vaiheen siinä marras-joulukuussa mutta nyt tammikuussa väsymys ja stressi on laantunut hurjasti. Toivon että sielläkin alkaisi pian helpottaa, tsemppihalit ♥ Ihana että kuitenkin hyviäkin asioita mahtuu elämään ja muistat sen kun kirjoitit ne tänne ylöskin;) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ihana mikä tsemppi, ehkä miunkin siis kannattaa odottaa hyvää, kiitos <3 positiiviset asiat on tärkeitä muistaa, ja harmillista kyllä niitä joutuu toisinaan vähän kaivelemaan, mutta niitä on kuitenkin triplasti enemmän kuin negatiivisia asioita! :)

   Poista
 4. Voi Roosa ♥ Ymmärrän hyvin nuo tunteet, kun jotkin asiat jäävät päiväkausiksi painamaan mieltä, mutta uskoisin että siun tilanteessa juuri stressin määrä on aiheuttanut tuon :( Toivottavasti kevät toisi tullessaan lisää energiaa ja saisit stressiä hälvennettyä jotenkin! ♥
  Miekin muuten luovuin ripsienpidennyksistä 8kk putken jälkeen, ja oikeastaan näin naturellina on ollut ihan hyvä! :D Tosin ajattelin kyllä taas kesäksi ottaa pidennykset arkea helpottamaan, mutta ripsien poisto ei ollutkaan niin kamalaa mitä ensin kuvittelin! Hyvä antaa omienkin ripsien välillä levätä :) Oi, voin vaan kuvitella millaiset maisemat Kolilla on ollut, ihanaa että pääsitte laskettelemaan ♥ Ihanaa viikonloppua sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin varmasti onkin.. toivotaan todella, että kevään ja valon myötä ilo ja energia palaa! <3 eikä! voi olla että miekin sorrun kesäksi taas, mutta toisaalta ihan kiva on oikeastikin olla tämmönen naturelli :D mulla on ainakin omat ripset kasvanu ja vahvistunu ihan parissa kolmessa viikossa tosi paljon ilman mitään aineita tms mitkä tehostais kasvua :') hali sinne Tuuli <3

   Poista
 5. Anonyymi24/5/17

  Täällä on ollu hiljaista jo monta kuukautta. Miksi? Onko jotain sattunut?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥