20. syyskuuta 2016

SUNNUNTAI-ILTANA

Meiltä on lähimmän järven rantaan matkaa noin viitisen sataa metriä. Useana iltana ollaan saatu ihailla olohuoneen sohvalta kauniin punertavaa taivasta ja olin monesti sanonut ääneen lähteväni viikonloppuna rantaan kuvaamaan, mikäli sikäli saadaan jälleen nauttia auringonlaskusta. Ja näin kävi sunnuntaina. Tosin oltiin Sallin kanssa vähän myöhässä, sillä en meinannut huomata ajan kulua ulkokukkien laitolta. Nopeasti työnsin jalat crocseihin, nappasin kameran kaulaan, hihkaisin Sallin matkaan mukaan ja lähdettiin juoksu jalkaa pitkin pitkää alamäkeä kohti laituria. Ehdittiin vielä viimeisille säteille! Sillä en ollutkaan ajatellut että vaikka meille tänne mäen päälle näkyy aurinko vielä hyvinkin paljon, niin alhaalla rannalla se onkin jo painunut puiden taakse lähes kokonaan piiloon. Mutta siitäkin huolimatta näissä kuvissa on ihan hirmuisen ihana tunnelma. Tyyni järvi ja kauniit auringonlaskun värit!

Viihdyn todella hyvin luonnon keskellä. Saan ladattua akkuja ja mieli ja sielukin lepää paremmin luonnon keskellä. Ihan vain kuunnellen lintujen laulua, puiden lehtien havinaa, tuoksutellen raikasta ilmaa ja ihan vain ollen tai lenkkeillen. Tuolloin sunnuntai-iltanakin rannassa ollessa ihan piti hetki vain istua ja kuunnella. Ja olen kovasti yrittänyt löytää täältä lähistöltä kivoja metsäpolkuja ja tänään taisin löytää ainakin yhden hyvän reitin!

Tykkäättekö te viettää aikaa luonnossa?


10 kommenttia:

 1. voi nää kuvat on valtavan kauniita ♥ luonnon rauhoittavaa voimaa ei voita mikään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon täysin samaa mieltä! <3

   Poista
 2. Mahtavia otoksia Roosa, Jenni sanoi kyllä suorat sanat että luonnon rauhoittavaa voimaa ei voita mikään! Auringonlasku on jotain niin kaunista 8) Ihanaa kuinka lyhyt matka teillä on lähimpään rantaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringonlaskut on tosiaan niin kauniita <3 lähes poikkeuksetta joka kerta. ihana kuulla, että siekin viihdyt luonnossa :)

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia! ♥ Auringonlaskut ovat vaan niin kauniita ja tunnelmallisia, ja joskus on vain tehtävä tuollainen nopea päätös lähteä kuvaamaan sitä :'D Luonnon keskellä kyllä rauhoittuu parhaiten, kun ei ole ylimääräisiä häiriötekijöitä lähettyvillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus se nopea päätös on ihan hyvä :D ja jopa kaikista tuotteliain, kuin pitkään suunniteltu ja pohdittu :') totta, luonto on niin rauhoittava paikka!

   Poista
 4. Voi kuinka ihana tunnelma näissä kuvissa onkaan ♥ Mäkin oon suunnitellut, että pitää mennä kuvailemaan auringonlaskua mutta ääh jotenkin se on jäänyt :D Illat luonnossa on kyllä jotenkin tosi rauhoittavia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt otat ihan asiakseks mennä kuvaamaan auringonlaskua, ne on sitä paitsi niin kaunista katsottavaa ihan ilman kameranlinssiäkin ;) kiitos Viivi <3

   Poista
 5. Aivan upeita kuvia! :) Kyllä kannatti lähteä nappailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä ehdottomasti kannatti :)

   Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥