RENTO NEULEMEKKO

Lumista viikonloppua bebet! Heti alkuun on pakko sanoa, että viimeisimmän postauksen kommentit yllätti miut ihan täysin. Mutta oli ihan mahtavaa huomata, millaista keskustelua tavallinen resepti helppohin kekseihin herätti teissä! Itse tykkään todellakin leipoa näillä perinteisillä resepteillä ilman mitään erikoisuuksia ja ihan vain niillä aineksilla, joita kotoa löytyy jo muutenkin valmiiksi. Joten oli ihana huomata miten kivan vastaanoton tämmöinen massasta poikkeava resepti sai. Iso kiitos teille <3

Meillä alkaa nyt olla remppa tehtynä tältä osin. Tänään saatiin makuuhuonekin maalattua ja tapetoitua loppuun asti, enää puuttuisi vain ihan pieni loppuviimeistely. Eli tässä rempassa nyt maalattiin olohuoneen, aulan, keittiön, pikkueteisen ja makuuhuoneen seinät ja yksi makuuhuoneen seinä tapetoitiin. Lopputulokseen oon todella tyytyväinen, tuli juuri sellainen mitä toivottiinkin! Myöhemmin sitten kaksi muuta makuuhuonetta ovat urakan alla. Nyt on vain ihana saada kaikki remppatavarat pois nurkista pyörimästä ja ihan tosissaan päästä laittamaan tavarat paikoilleen ja alkaa sisustamaan. Makuuhuoneen varalle mulla onkin jo jonkin verran ideoita. Kiinnostaisiko teitä nähdä inspiraatiokuvia, joita oon haalinut kasaan ja joiden pohjalta makuuhuoneen sisustusta lähdetään tekemään? :)

takki - Vero Moda
neulemekko - kirppis
laukku - Oriflame
saappaat - Bubbleroom


Oon jo pidemmän aikaa halunnut päästä teille näyttämään vaatehuoneeni uuden lempparin: neulemekon! Tähän on niin ihana hautautua kotona hengaillessa, mutta myös kaupoille lähtiessä. Lämmin, pehmoinen ja rento. Plussana iso kaulus! Kaikkea sitä mitä olin etsinyt pitkään kaupoista, mutta tämä yksilö löytyikin ihan vahingossa kirppikseltä. Teen harvoin löytöjä kirpputoreilta, mutta nyt oon muuton jälkeen alkanut käymään lähiseudulla sijaitsevalla kirppiksellä ja löytänyt sieltä mm. täysin uudet ulkoiluhousut (kaupan hintalappu oli paikallaan) sekä tämän neulemekon, Iittalan aalto-lasiastioita..

Omista löydöistäni innostuneena vein itsekin tälle kyseiselle kirppikselle käyttämättömäksi jääneitä vaatteitani. Jaanan kirppiksellä (KLIK) saa itselleen myyntitilin, eikä tällöin ole muuta vaivaa kuin se tavaran vieminen sinne! Henkilökunta huolehtii hinnoittelusta ja esillelaitosta. Kirppikseltä löytyy osastot miehille, naisille, lapsille, urheilulle, kodin tavaroille yms. Siis voiko olla enää helpompaa tapaa kierrättää ylimääräiset tavarat? :D Suosittelen käymään, jos Joensuun seudulla asutte, tai jos täällä suunnalla liikutte, niin poiketkaa Polvijärvellä!

Palataan :*
10 kommenttia on "RENTO NEULEMEKKO"
  1. Onpas sulla kivannäköiset hiukset <3

    VastaaPoista
  2. oi miten ihania alkutalven kuvia ♥ ihan hurjan kauniita, ja hurjan kaunis oot sinäkin murusein!! ♥ tulipas ikävä, meidän pitää nähä pian!

    jeeee ihanaa että ootte saanu remonttia noin paljon eteenpäin :) ja laita vaan inspiskuvia, ne on aina kivoja! kuulostaa ihanalta ja helpolta toi kirppis, ja ihana on kyllä kirppislöytökin. mä ostin viime viikolla bikbokista samantyylisen neulemekon, ja tykkään kyllä ihan tosi paljon :) oon tainnutkin pukeutua siihen monta päivää putkeen, hehe :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin meidän pitää nähä! ♡ ihan huippua että siekin oot löytäny neulemekon itelles, niin helppo pukeutua tommoseen! :)

      Poista
  3. Aivan super ihana ja kiva asukokonaisuus!♥

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ensinnäkin, aivan ihana toi neulemekko!<3 Ja siis kuinka kätevä toi kirppisjuttu, oispa tääläkin tommonen :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia! ♡ no eikö! On kyllä niin helppo ja huoleton kirppis :)

      Poista
  5. Ompa ihana neulemekko! Itselläkin on etsinnässä tuollainen mutta ehkäpä harmaan värisenä! :-) Kivoja kuvia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥

Custom Post Signature

Custom Post  Signature