BLOGIMENOJA JA HÖPÖTTELYÄ

Kukkuu! Tehdessäni tänään töissä uusia tilauslistoja ensi viikolle havahduin siihen todellisuuteen että jo sunnuntaina ollaan marraskuun puolella! Aika hurjaa, kuinka nopeasti päivät, viikot ja kuukaudet menee. Kuvissa ollaan vähän alkusyksyisemmissä fiiliksissä, sillä nää on otettu syyskuun lopulla kun ystäväni pyysi mua kuvattavakseen. Nappasin koirakaverin kainaloon ja suunnattiin joen rantaan napsimaan kivoja syyskuvia ja tässä teille näytille osa niistä. Asusta ei paljoa höpötettävää ole, sillä menin niin perusmeiningillä. Halusin päälleni vain jotain super rentoa, jotta myös kuvaushetken jälkeen oli kiva istua autossa ja matkata Kuopioon ja siellä taas istua jäähallissa ja tuijottaa jääkiekkoa. Ja nää kuteet passasi oikein hyvin tämmöiseen.

Mulla onkin enää huominen päivä töitä ja tämä viikko olisikin töiden osalta taputeltu pakettiin! Huomenna illalla on tiedossa Oriflamen merkeissä bloggaajailta, jota oonkin odottanut jo viikkoja. Ja perjantaina lähdetään poikaystävän kanssa Helsinkiin, sillä suureksi yllätykseksi ja iloksi sain kutsun Indiedaysin Blogger's Inspiration Day -tapahtumaan, joka siis on nyt lauantaina! Niin uskomatonta. Kuten sanottu tämä oli mulle suuri yllätys. Ja oikeastaan on ehkä myönnettävä, että aamulla viideltä herätessäni, tsekkasin blogin sähköpostin ja ajattelin sinne tulleen jotain roskapostia. Luin kuitenkin saapuneet viestit vielä päivällä ruokatunnilla uusiksi, jolloin koko kutsun sisältö valkeni! Oli vaikeeta olla hymyilemättä koko loppupäivää! :D Eli blogijuttuja tiedossa loppuviikolle! Onko teistä joku tulossa Blogger's Inspiration Day:hin? :)

Mitä mieltä ootte uudesta freesimmästä ulkoasusta? Itse tykkään tosi paljon ja oikeasti tänne on nyt niin kiva tulla höpöttelemään ja postaamaan. :) Pienet muutokset tekee ihmeitä! Ihanaa keskiviikkoiltaa sinne ruutujen toiselle puolin! :*
14 kommenttia on "BLOGIMENOJA JA HÖPÖTTELYÄ"
  1. mun pitikin jo viime postaukseen kommentoida uudesta ulkoasusta, mutta taisin onnellisesti unohtaa sen... MUTTA SIIS! tosi kivalta näyttää, mä tykkään ♥

    ja vitsi miten ihania kuvia, niin kiva alkusyksyn fiilis ja auringonpaiste :') tykkään susta ja sallista♥ enkä malta oottaa viikonloppuaaaa! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos, ihana saada positiivistä palautetta! :) ♡ miekään en malta, iiik!

      Poista
  2. Jee siekin tuut sinne päivätapahtumaan! Toivottavasti törmätään! <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän huippua, toivottavasti törmätään! ♡

      Poista
  3. Aijai ihanan näköistä tuo alkusyksy tuolla ♥ Ja ihan mahtavaa että pääset Indiedaysin tapahtumaan 8) Varmasti ollut mukava yllätys kun kutsun huomasit :) Oot kaunis nainen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkusyksy on aina niin kaunista aikaa <3 Oli kyllä huippu yllätys, tapahtumasta on tulossa postausta ;) kiitos kaunis Kata <3

      Poista
  4. Ihania kuvia, oot kyllä hirmu kauniina näissä ♥ ja oij varmasti ihan huippu juttu että sait kutsun Indiedaysin tapahtumaan, pidähän hauskaa! :) ja tykkään uudesta ulkoasusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että uusi ulkoasu miellyttää! Kiitos Viivi <3

      Poista
  5. Roosa olet tosi kaunis! <3 Ihania kuvia :) Blogin ulkoasu näyttää myös tosi hyvältä! Kiva että pääset Indiedaysin Inspiration Day'hin, mielenkiinnolla odotan sitten postausta siitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii ihana Tuuli siellä <3 Postausta tulossa tapahtumasta, joten pysyhän kuulolla! ;)

      Poista
  6. Voi miten ihania kuvia ja kaunis sinä! :) Ja aivan huikea tilaisuus tuo Indiedaysin Inspiration Day, pidä hauskaa ja nauti kovasti viikonlopusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmaot! <3 Hauskaa tuli pidettyä ja hyvää teki pieni irtiotto arjesta! :)

      Poista
  7. Raikas ulkoasu, hyvältä näyttää kaikinpuolin :) Kylllä se uudistaminen aina piristää mieltä ja on kivempi postailla ! Pidää kivaa Indiedaysissa, se on mukava tapahtuma ja siellä on hyviä herkkuja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Jasmina, oot palannu blogimaailmaan! :) Herkkujen suhteen olit oikeessa, hyviä oli! Eikä tapahtumassakaan mitään valittamista :)

      Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥

Custom Post Signature

Custom Post  Signature