ripaus kevättä noshilta

Musta on tullut aika kranttu ja kamalan valikoiva sen suhteen mitä puen vauvani päälle. Vielä raskausaikana en tiennyt mieltymyksiäni millaiset vaatteet koen käytännöllisiksi ja mitkä värit miellyttävät silmää vauvan päällä. Rakastan ihania kuoseja sekä kauniita pastellisia sävyjä lastenvaatteissa, mutta en voi sietää silmille hyppiviä värejä, jotka vievät kaiken oikeuden kauniilta printiltä - tai suloiselta vauvalta. Silmille hyppivillä väreillä tarkoitan nyt todella vahvoja ja kirkkaita sävyjä, kuten sähkönsininen, kirkkaanpunainen ja mitä näitä nyt on.

Kaapon vaatekaappi koostuu aika maanläheisistä ja neutraaleista sävyistä, kuten harmaasta, beigestä ja vaaleanruskeasta, vaaleansinisestä, tummansinisestä, mustasta ja valkoisesta. On raitaa, pallokuosia, muutamia hillittyjä eläinkuoseja ja ihan niitä kaiken kanssa yhdisteltäviä yksivärisiä vaatekappaleita.

Raskausaikana vielä vierastin laadukkaita vauvanvaatteita ihan vain siitä syystä, että vauva kasvaa nopeasti ja käyttöaika jää lyhyeksi. Nyt vauvakuukausina olen kuitenkin tykästynyt todella paljon Noshin vaatteisiin, jotka ovat luomupuuvillaa, tuntuvat iholla hyvältä ja ovat kulutusta kestäviä. Noshilla on ihania kuoseja lastenvaatteissa ja värivalikoima on värikäs, mutta mun makuun kuitenkin tarpeeksi hillitty. Meiltä ennestään löytyy vaaleanvihreä leikkiasu, joka on ihan superhelppo vaatekappale ja menee niin päivällä kuin yölläkin! Myös parit easy joggerit mustana ja muskottina, jotka ovat vain niin helppo yhdistettävä värillisiin tai printillisiin paitoihin ja bodeihin. Ja parasta on ehdottomasti pitkä käyttöaika, sillä koot ovat 50/56, 62/68 jne. Jouduin perumaan sanani, ei se vauva kasvakaan ihan kuukaudessa ohi tietystä koosta, vaikka Kaapolla onkin nyt menossa keskoselle tyypillinen kasvupyrähdys. 

Tällä viikolla posti toi yhden pirteän leikkiasun verran täydennystä meidän Nosh-vaatteisiin. Samalla saatiin ripaus kevättä ja kesää vaatehyllylle. Odotan jo innolla, että pienokainen kasvaa ja päästään tätä käyttämään! ❤ 


No onhan siinä nyt niin suloinen kuosi, vai mitä! ❤ Tykkäättekö te Noshin vaatteista?
2 kommenttia on "ripaus kevättä noshilta"
  1. Aivan ihana tuo kuosi <3 Mäkin olen miettinyt tuota lastenvaatteiden ostoa, kun vauva kasvaa kuitenkin todella nopeasti että kannattaako sellaiset laadukkaat sitten kun tulee aika jolloin itse saan sen lapsen (vauvakuumetta). Huomasin kuitenkin siskon lasten kohdalla että hyvin ehtiivät pitää, kun sisko osti laadukkaita joilla oli myös tosiaan hintaa. Ja ne kierrättyy hyvin kirppareilla sitten kun vauveli kasvaa niistä, eli ei hätiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, just tuo että ne kyllä menee hyvin ja hyvällä hinnalla kaupaksi kirppareilla! :) Oi ihanaa, vauvakuumetta siellä havaittavissa ❤️

      Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥

Custom Post Signature

Custom Post  Signature