our day 28.3

Meidän päivärytmi on aika vakiintunut ja selkeä. Kuten varmaan aiemmin olen sanonut Kaapo on aika tarkka kellonajoista ja osaan jo ennakoida milloin hän haluaa syödä ja nukkua jne. Vaikka päivät pääsääntöisesti koostuvat jo tutuksi tulleista rutiineista, niin tykkään touhuta, mennä ja tehdä asioita niin yksin kuin vauvani kanssakin. Ja oon todella kiitollinen siitä, että lapseni kanssa on helppo liikkua oikeastaan minne vaan. Ennen pääsiäistä kirjoitinkin ylös meidän päivää ja ajattelin jakaa sen tänne, jotta pääsette kurkkaamaan millaista arkea meillä on. 

5.00 Kaapo herää. Huokaisen, koska taas viideltä. Hän alkaa räpeltää pinnasängyn pinnoja. Käännän itse kylkeä ja yritän saada unta. Isimies heräilee ja tekee lähtöä töihin.

5.45 Kaapo alkaa narista sängyssään. Käyn lämmittämässä ison pullollisen maitoa. Siinä ei kauaa mennyt, kun pullo on juotu tyhjäksi. 

6.45 Nukahdettiin vielä hetkeksi molemmat ja itsehän olisin voinut vielä jatkaa unia, mutta pikkumiehen höpöttely herätti. Nostan Kaapon viereeni ja heräillään yhdessä ennen kuin noustaan aamupesuille.

7.30 Aamupesut tehty ja päivävaatteet vaihdettu. Meikkasin ja heitin hiukset ponnarille. En ole vielä saanut itseäni täysin hereille, joten mennään vielä köllimään sänkyyn. Kaapolla olisi kyllä ollut energiaa jo muuhunkin päivän aktiviteettiin, mutta onneksi sille kelpaa myös riehua sängyssä.

8.30 Näin käy todella harvoin, mutta oltiin nukahdettu molemmat! Noustaan ylös. Kaapo alkaa leikkiä lattialla ja itse teen meille aamupalaa. Kaapolle puuroa ja mulle pieni smoothie.

9.15 Pakkaudutaan autoon ja lähdetään kohti Joensuuta. 

9.45 Mennään käymään kaupassa. Olin sopinut treffit ystäväni kanssa erään kaupan pihalle, jotta käytäisiin minibrunssin tarvikkeet ostamassa sieltä. 

10.15 Tultiin ystäväni luo ja aletaan valmistelemaan aamupalaa meille. Kaapo leikkii lattialla ja tutustuu ystäväni kissaan.

10.30 Kaapon lounasaika ja samalla brunssikin alkaa olla valmis. Syötän ensin Kaapon, jotta saan rauhassa sitten syödä itse ja höpötellä ystäväni kanssa.


11.30 Kaapo rupeaa päikkäreille. Saadaan ystäväni kanssa vielä hetki jutella ihan rauhassa.

12.45 Lähes mahdottomalta kuulostava tehtävä saada nukkuva vauva puettua ja siirrettyä autoon herättämättä suoritettu! Vien ystäväni töihin ja me lähdetään kotiin.

13.20 Toinen mahdottomalta kuulostava tehtävä siirtää nukkuva vauva autosta vaunuihin nukkumaan on suoritettu sekin! Ihmettelen tuota unenlahjaa, selkeästi isältä perittyä.. Istun hetkeksi sohvalle juomaan teetä.

14.00 Kaapo herää virkeänä uniltaan. Hän haluaa heti leikkimään ja samalla alan etsiä hänelle jotain välipalaa. 

14.10 Välipalan aika. Alan samalla suunnitella itselleni ja miehelleni päivällistä.

14.30 Köllitään ja nauretaan hetki sängyllä Kaapon kanssa.

15.00 Isimies tulee kotiin töistä ja alkaa touhuta pojan kanssa ja saan itse vapaat kädet ruuan laittoon. Kaapolle alan tehdä päivälliseksi bataattipannaria ja meille vanhemmille valmistuu perus kanakastike.

15.45 Saan bataattipannarin uunista ja maistan sitä heti. En siis ollut tehnyt sitä aiemmin. Ja vitsit. Ihan törkeen hyvää. Syön siitä itse yks neljäsosan, hups.

16.30 Kaapo syö päivällistä itse ja menee sitten pienille tehotorkuille. Saadaan sillä aikaa syödä mieheni kanssa kaksin ja jutella.


17.15 Pikkumies heräsi leikkimään ja viipottaa kovaa vauhtia menemään pallon perässä.

18.00 Teen lähtöä salille ja jätän isimiehen viettämään isi-poika-iltaa lapsensa kanssa. He alkavat jo valmistella iltapuuhia.

18.30 Salikengät jalkaan ja juoksumatolle. Kyllä tekee hyvää!

20.15 Treeni tehty ja suihkussa käyty. Meinasin poiketa vielä löylyihin istumaan, mutta jätin välistä nyt, jotta pääsen aiemmin kotiin. Kamala nälkä.

20.40 Tulen kotiin ja pienin rakas on jo yöunilla. Aletaan tehdä mieheni kanssa pientä iltapalaa ja syödään samalla, kun katsomme katsomosta salkkarit. Tästä on jo tullut perinne, saadaan samalla sitä kuuluisaa parisuhdeaikaa.

21.40 Hyvää yötä!


4 kommenttia on "our day 28.3"
  1. Mikä ihana postaus, teidän arki kuulostaa ihanalta <3 En malta odottaa, että muutaman päivän päästä jo nähdään! :)

    VastaaPoista
  2. Suloinen postaus, ihanaa vauva arkea <3 Hurjaa kyllä miten aikaisin nuo pienet herää, oon aina miettinyt sitä :D Ihan vaan sitä ootellessa sitten :') <3 Todella kiva postaus oli lukea :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit! <3 Joo se on kyllä kumma, toki meillä menee ajoissa nukkumaan 19-20 välillä, mutta silti :D

      Poista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥

Custom Post Signature

Custom Post  Signature